ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Alexandru Spiridon a apreciat evoluțiile echipei naționale de fotbal

16:36 | 21.03.2018 Categorie: Sport

Chişinău, 21 mar. /MOLDPRES/. Antrenorul echipei naționale de fotbal, Alexandru Spiridon, a apreciat astăzi într-o conferință de presă, desfășurată la Vadul lui Vodă, evoluțiile lotului în cele trei meciuri amicale disputate anul curent și s-a referit la viitoarea parteneră de joc, formația Coastei de Fildeș, relatează MOLDPRES. 

”Am jucat organizat, disciplinat și bine în partidele cu Coreea de Sud (0-1) și Azerbaidjanul (0-0) și am evoluat catastrofal în meciul cu lotul Arabiei Saudite (0-3). Mulți jucători din cei 29 convocați până în prezent în lot m-au dezamăgit. La cantonamentul din ajunul întâlnirii-test cu reprezentativa Coastei de Fildeș am mai chemat încă 11 fotbaliști pe care încă nu i-am văzut la treabă. Am să-i urmăresc atent și am să iau o decizie”, a declarat tehnicianul. 

Potrivit lui, echipa Coastei de Fildeș este cea mai bună dintre cele cu care a jucat până în prezent echipa națională. ”Comparativ cu fostele partenere de joc este cea mai tare, bună, stelară. Are în componența sa mulți jucători foarte redutabili”, a opinat Alexandru Spiridon.

În lotul lărgit de la Vadul lui Vodă au fost convocați următorii jucători: Nicolae Calancea (CSU Craiova, România), Alexei Koșelev, Denis Rusu (ambii de la CSMS Iași, România), Ilie Cebanu (fără club) – portari;

Alexandru Epureanu (Istanbul BB, Turcia), Cătălin Carp (Ufa, Rusia), Oleg Reabciuk (Porto, Portugalia), Dan Ojog (Betis, Spania), Petru Racu, Veaceslav Posmac, Artiom Rozgoniuc (toți de la Sheriff Tiraspol), Ion Jardan (Zimbru Chișinău) – fundași;

Alexandru Gațcan (Rostov, Rusia), Artur Ionița (Cagliari, Italia), Eugen Cebotaru (Sibir, Rusia), Alexandru Dedov (Zire, Azerbaidjan), Eugeniu Cociuc (Sabail, Azerbaidjan), Andrei Cojocari, Alexandru Antoniuc, Sergiu Platica (toți de la Milsami Orhei), Alexandr Pașcenco (fără club),  Vadim Paireli (Petrocub-Hâncești) – mijlocași;

Radu Gînsari (Hapoel Haifa, Israel) și Vladimir Ambros (Petrocub-Hâncești) – atacanți.

Meciul de verificare cu selecționata Coastei de Fildeș se va desfășura pe 27 martie la Beauvais (o suburbie-satelit a Parisului, Franța), pe stadionul ”Pierre Brisson”, cu începere de la ora 21.00.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img18002270

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!