ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de vineri, 23 martie 2018

18:38 | 22.03.2018 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Parlamentul Republicii Moldova se va convoca în ședință plenară.

Ora 10.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor invită reprezentanții presei la prezentarea Raportului Anual 2017 privind implementarea Planului Național Multianual de Control 2016-2020.

Ora 10.00, sediul ANSA, str. M. Kogălnicianu, 63, et. 3, sala de conferințe.

***

La Chișinău va fi organizată conferința “Dezvoltarea economică locală: modele, experiențe și oportunități”, desfășurată în cadrul proiectului „Consolidarea dezvoltării economice locale în Moldova”, proiect finanțat de UK aid cu suportul Guvernului Marii Britanii.

Ora 9.00, Summit Events, Sala Roșie.

***

Comisia Electorală Centrală invită reprezentanții mass-media la un Club de Presă cu genericul „Strategia de comunicare a CEC pentru anul 2018”.

Ora 15.30, sala de conferințe a CEC/CICDE, str. Vasile Alecsandri, 119, et. 1.

***

Asociația Națională pentru Turism Receptor din Moldova (ANTRIM) în parteneriat cu Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV), cu suportul partenerilor său strategici,  Proiectul de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID și Guvernul Suediei, și Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) invită reprezentanții mass-media la „ANTRIM Incoming Travel Forum”, ediția a III-a.

Ora 10:30, sala de conferințe „Nistru”, hotelul „Radisson Blu Leogrand Hotel”, str. Mitropolit Varlaam 77.

***

Circa 100 de tineri vor depune Jurământul Militar în garnizoana Chişinău.

Ora 10.00, Tabăra Militară 142, str. Pietrarilor 1, cartierul Telecentru.

***

Presa este invitată la Adunarea Generală a membrilor Federației Agricultorilor din Moldova.

Ora 11.00, str. Zimbrului 10, Institutul Muncii, Sala Polivalentă.

***

La AȘM va avea loc Ceremonia de acordare a burselor „Regele Ferdinand I” și „Regina Maria”, instituite de Casa Regală a României pentru studenții Universității Academiei de Științe a Moldovei.

Ora 15:45, Campusul studențesc al Universității AȘM, str. Academiei, 3/2.

***

Presa este invitată la o întrunire a Organizaţiei Obşteşti „Academicianul Constantin Sibirschi”, în cadrul căreia va fi omagiat ilustrul matematician, care în anul curent ar fi împlinit 90 de ani. În cadrul evenimentului vor fi înmânate  premiile ce poartă numele academicianului.

Ora 15:00, Sala de conferinţe a Institutului de Matematică şi Informatică, str. Academiei, 5, et. 3, biroul 340.

***

Mass-media este invitată la Conferința de presă (ora 10.00) și Cântarul oficial (ora 9.00) pentru turneul KOK 56 CHIȘINĂU.

Str. Bucuriei 1/6,  Famous Arena.

***

Reprezentanții mass-media sunt invitați la deschiderea oficială a Campionatului Republicii Moldova la şah rapid și blitz între tineret în categoriile de vârstă până la 16, 18, 20 ani.

Ora 14.50, Clubul de șah.      

***

Federația Națională de Hochei pe Gheață din R. Moldova invită la festivitatea de înmânare a premiilor pentru tinerii din echipa de hochei pe gheață Under-14 Gloria Chișinău, care au devenit, în premieră, campioni ai României la ediția 2017-2018.

Ora 15:00, Liceul cu Profil Sportiv Gloria din capitală.

2. MISIUNI MOLDOVENEȘTI ÎN STRĂINĂTATE

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, și secretarul de stat Vitalie Iurcu vor participa la Forumul Economic R. Moldova-Turcia, care se va desfășura la Istanbul, Turcia.

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!