ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Lotul național de fotbal U-21 a încheiat la egalitate meciul cu echipa Lituaniei

10:18 | 23.03.2018 Categorie: Sport

Chişinău, 23 mar. /MOLDPRES/. Lotul național de fotbal Under-21 a terminat ieri la egalitate (1-1) meciul de verificare cu reprezentativa Lituaniei, desfășurat la complexul ”Sheriff” din Tiraspol, relatează MOLDPRES.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 47 cu o lovitură de cap executată din careul de pedeapsă de Sibass. Gazdele au egalat în minutul 80 din lovitură de la 11 metri. Marcator – Boicicuc.

”Important în acest meci a fost să obținem un rezultat bun. Asta pentru a aborda cu mai multă încredere partida din deplasare cu selecționata Croației din preliminariile Campionatului European. Iată de ce nu i-am verificat în acest meci pe toți jucătorii din lot”, a declarat la conferința de presă de la finele întâlnirii, antrenorul echipei moldovene, Dănuț Oprea. ”Prea multe dueluri aspre și dure pentru un meci amical. Gazdele au dorit mult să învingă”, a spus antrenorul formației lituaniene, Dainis Kazakevicius.

Lotul moldovean a evoluat în următoarea componență: Nicolae Cebotari (Emil Tîmbur, 46), Andrei Macrițchii, Anatolie Prepeliță, Denis Marandici, Ion Dragan (Alexandru Bejan, 70), Eugeniu Oancea (Andrei Rusnac, 70), Vitalie Damașcan (Ion Nicolăescu, 79), Alexandru Boiciuc (Victor Stînă, 82), Valeriu Macrițchii, Artur Craciun și Corneliu Țîbuleac (Veaceslav Zagaevschi, 57).

Meciul cu selecționata Croației se va desfășura pe 27 martie. Echipa moldoveană are la activ o victorie și trei înfrângeri și se situează pe penultimul loc în grupă.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

 

img18002335

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!