ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat înarmat a luat ostatici într-un supermarket din sudul Franţei

13:34 | 23.03.2018 Categorie: Externe

Paris, 23 mar. /MOLDPRES/. Un bărbat înarmat a luat ostatice vineri mai multe persoane în interiorul unui supermarket din localitatea Trebes, de lângă Carcassonne, din sudul Franţei, informează EFE, citată de AGERPRES și MOLDPRES.

Prefectura departamentului Aude, în regiunea Languedoc-Roussillon, a anunţat pe contul său de Twitter că în zona supermarketului Super U are loc o operaţiune a poliţiei şi a cerut să li se faciliteze "accesul forţelor de ordine".

Potrivit postului BFMTV, un bărbat înarmat a intrat în jurul orei locale 11:00 (10:00 GMT) în supermarket, unde au fost auzite mai multe împuşcături.

Potrivit Reuters, care citează presa franceză, bărbatul susţine că ar fi jurat credinţă grupării teroriste Stat Islamic. 

(Editor L. Alcază)

img18002353

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!