ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Teatrele din capitală propun un weekend teatral variat

14:56 | 23.03.2018 Categorie: Cultură

Chişinău, 23 mar. /MOLDPRES/. Șaisprezece spectacole pentru copii și maturi vor fi prezentate sâmbătă și duminică la teatrele din Chișinău, informează MOLDPRES.

Sâmbătă, la 11.00, la Teatrul Republican de Păpuși ”Licurici” va fi jucat spectacolul ”Elefănțelul curios” de Rudyard Kipling și la Teatrul Municipal ”Guguță” – spectacolul ”Crăița Florilor” de Hans Christian Andersen.

În aceeași zi, la 18.00, la Teatrul Național ”Mihai Eminescu” va fi prezentat spectacolul ”Douăsprezece scaune” de Ilf și Petrov, la Teatrul Național ”Satiricus I. L. Caragiale”   - spectacolul ”Migraaaanți sau prea suntem mulți pe nenorocita asta de barcă” de Matei Vișniec, la Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A. P. Cehov” – spectacolul ”Nr. 13” de Ray Cooney și la Teatrul ”De pe strada Trandafirilor” - spectacolul ”Vestul singuratic” de Martin McDonagh.

Tot sâmbătă, la 18.30, Teatrul Național ”Eugene Ionesco” își așteaptă publicul la spectacolul ”Oscar și tanti Roz” de Eric-Ammanuel Schmitt și Teatrul Național de Operă și Balet ”Maria Bieșu” – la spectacolul ”Liliacul” de Johann Strauss II.

Duminică, la 11.00, la Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A. P. Cehov” va avea loc spectacolul ”Vrăjitorul ’Ia-te-uită’ și zână mică” de V. Rabadan, la Teatrul Republican de Păpuși ”Licurici” – spectacolul ”Aventurile lui Căstănel” de Gheorghe Urschi și la 12.00, la Teatrul Republican ”Luceafărul” - ”Omul de zăpadă care voia să întâlnească soarele” de Matei Vișniec.

Tot duminică, la 18.00, la Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A.P. Cehov” va fi jucat spectacolul ”Divele, sau în teatru doar fete”, la Teatrul Național ”Mihai Eminescu” – spectacolul ”Casa Mare” de Ion Druță, la Teatrul Național ”Satiricus I. L. Caragiale” – spectacolul ”Nunta” de A. P. Cehov,  la Teatrul  Republican ”Luceafărul” – spectacolul ”Steaua fără nume” de Mihail Sebastian și la Teatrul ”De pe strada Trandafirilor” – spectacolul ”Vestul singuratic” de Martin McDonagh.

(Reporter N. Roibu, editor L. Alcază)

img18002357

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!