ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de luni, 26 martie 2018

08:16 | 26.03.2018 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Primarul general interimar al Chişinăului, Silvia Radu, convoacă şedinţa operativă a serviciilor municipale.

Ora 08.30, Sala Rotundă a Primăriei.

***

Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova invită la evenimentul de lansare a proiectelor de demonstrație finanțate în Republica Moldova.

Orele 10.00-14.00, Hotel Regency, str. Sfatul Țării 17.

***

Compania „Avia Invest” și compania aeriană Lufthansa organizează o conferință de presă cu tema: ”Lufthansa introduce o nouă rută, din Chișinău spre Frankfurt, oferind clienților săi mai multe conexiuni”.

Înregistrarea presei va avea loc la Sala Delegațiilor Oficiale a Aeroportului Chișinău, în intervalul orelor 11.45-12.15.

***

Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) invită presa la lansarea Campaniei de sensibilizare a elevilor din instituțiile preuniversitare din țară, asupra fenomenelor contrafacerii și pirateriei „Stop Pirateria și Contrafacerea”, organizată de AGEPI, în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

Ora 13.30, Liceul Teoretic “Petre Ștefănucă” din orașul Ialoveni.

***

Deputații Partidului Liberal vor susține o conferință de presă cu tema: ”Unirea și Partidul Democrat”.

Ora 12.00, sediul PL din strada Nicolae Iorga, nr. 15.

***

La Muzeul Naţional de Artă al Moldovei va avea loc vernisajul expoziţiei ”Acum și în veac” al artiștilor Maxim Dumitraș și Mihai Perca.

Ora 15.00, str. 31 August, 115.

(Editor L. Alcază) 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!