ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Lotul național de fotbal a cedat Coastei de Fildeș

09:19 | 28.03.2018 Categorie: Sport

Chişinău, 28 mar. /MOLDPRES/. Echipa națională de fotbal a suferit înfrângere (1-2) în meciul de verificare disputat ieri seara pe stadionul ”Pierre Brisson” situat la Beauvais, o suburbie a Parisului, relatează MOLDPRES.

Golurile au fost marcate de Assale (20), Pepe (44) – Ioniță (59).

Elevii lui Alexandru Spiridon au început meciul activ și la puțin timp Dedov a avansat pe o poziție favorabilă șutului decisiv, dar a ratat. Partenera de întrecere a accelerat în continuare ritmul de joc, fapt ce a creat probleme defensivei moldovene. Aceasta a fost depășită la ambele goluri înscrise. Ioniță a redus din handicap cu o lovitură de cap după executarea unui corner.

Echipa națională a evoluat în următoarea componență:  Alexei Koșelev, Ion Jardan, Cătălin Carp (Eugeniu Cebotaru, 72),  Veaceslav Posmac, Alexandru Epureanu,  Artur Ioniță, Alexandru Gațcan, Alexandru Dedov (Alexandru Antoniuc,56), Radu Gînsari (Vadim Paireli,86), Eugeniu Cociuc (Sergiu Platica,80), 18, Oleg Reabciuk (Artiom Rozgoniuc, 65).

La meci au asistat aproximativ două mii de spectatori.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img18002482

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!