ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de joi, 29 martie 2018

08:18 | 29.03.2018 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Parlamentul Republicii Moldova se va întruni în ședință plenară.

Ora 10.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Consiliul Parlamentar pentru Integrare Europeană se va convoca în ședință.

Ora 15.00, Sala Europei, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Premierul Pavel Filip va participa la evenimentul de lansare a Serviciului naţional unic pentru apelurile de urgenţă 112.

Ora 10.00, str. Toma Ciorbă, 32, et. 3.

***

Ministerul Economiei și Infrastructurii invită reprezentanții mass-media la Discuții Politice la Nivel Înalt privind eficiența energetică în R. Moldova, organizate sub auspiciul proiectului EU4Energy.

Ora 10:30, Hotelul Jolly Alon, str. Maria Cibotari, 37.

La ora 11:15 vor fi făcute declarații pentru presă.

 ***

Delegația Uniunii Europene în RM invită la prima conferință la nivel înalt privind eficiența energetică organizată sub auspiciile Proiectului UE pentru Guvernanță Energetică.

Ora 10.00, Hotelul Jolly Alon, str. M. Cibotari, 37.

***

La Chișinău se va desfășura o conferință de bilanț al unui proiect moldo-elvețian, care a implementat regionalizarea serviciilor pediatrice de urgență și terapie intensivă din R. Moldova.

Ora 09.00, Palatul Republicii.

***

Agenția Turismului a Republicii Moldova invită reprezentanții mass-media la inaugurarea oficială a  Expoziției Specializate ,,Tourism. Leisure. Hotels.”, ediția a XXIII-a.

Ora 11.00, Pavilionul central, CIE ,,MOLDEXPO”.

***

Centrul pentru Jurnalism Independent invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Elemente de propagandă, manipulare informațională și încălcare a normelor deontologiei jurnalistice în spațiul mediatic autohton” (1 ianuarie 2018 – 28 martie 2018).

Ora 10.00, Agenția de presă IPN, Casa Presei, str. A. Pușkin 22, of. 446.

***

Membri Comunității religioase „Adormirea Maicii Domnului” Dereneu invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Conflictul de la Dereneu prin prisma simplilor enoriași pro sau contra”.

Ora 11.00, Agenția de presă IPN.

***

Platforma Demnitate şi Adevăr invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă comună susținută de Partidul Acțiune și Solidaritate și Platforma Demnitate și Adevăr.

Ora 12.30, scuarul Catedralei din Chișinău.

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!