ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de luni, 2 aprilie 2018

08:17 | 02.04.2018 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Ministerul Finanțelor invită jurnaliștii la evenimentul dedicat acordării primului contract de finanțare în cadrul Programului de Stat “Prima Casă”.

Ora 11.00, filiala MAIB, str. V. Alecsandri, 115.

***

Primarul general interimar al Chişinăului, Silvia Radu, convoacă şedinţa operativă a serviciilor municipale.

Ora 08.30, Sala Rotundă a Primăriei.

***

Avocatul Poporului, Mihail Cotorobai, și Avocatul Poporului pentru drepturile copilului, Maia Bănărescu, invită la conferință de presă de prezentare a constatărilor ombudsmanilor privind respectarea drepturilor și libertăților omului în anul 2017.

Ora 11.00, Oficiul Avocatului Poporului, sala mare de ședințe, str. Sfatul Țării, 16.

***

Asociaţia Sociologilor și Demografilor din Republica Moldova invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă: „Prezentarea rezultatelor studiului sociologic: Internetul și procesul electoral din Republica Moldova”.

Ora 11.00, Agenţia INFOTAG.

***

Asociația Obștească „Vocea Romilor” invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Intervenții comune ale Guvernului și societății civile rome, conform HG.nr. 734 Privind Planul național de susținere a populației rome în anii 2016-2020”.

Ora 14.00, Agenția de presă IPN, Casa Presei, str. Pușkin 22, of. 446.

***

Centrul Social-Politic European invită la evenimentul de lansare a consultării publice pe tema Unirii cu România.

Ora 10.00, km 0, lângă Î.S. „Poșta Moldovei”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 134.

***

Candidatul PL pentru funcția de Primar General al Municipiului Chișinău, Valeriu Munteanu, va susține o conferință de presă: ”Autopsia propagandei negre a socialiștilor”.

Ora 11.00, sediul PL, str. N. Iorga, 15.

***

Biblioteca Națională a Republicii Moldova invită la serata de comemorare consacrată actorului, regizorului, poetului Dumitru Fusu (1938-2014).

Ora 16.00, BNRM, Sala de conferințe „Alexe Rău”, blocul I, str. 31 August 1989, nr. 78 A.

2. OASPEȚI ȘI DELEGAȚII ÎN REPUBLICA MOLDOVA

În perioada 2-5 aprilie 2018, coraportorii Comisiei de monitorizare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, Egidijus Vareikis și Maryvonne Blondin, vor efectua o vizită în Republica Moldova.

(Editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!