ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Serviciul P2P de la Moldova Agroindbank – transfer rapid de la card la card

08:25 | 02.04.2018 Categorie: Economie

Chişinău, 2 apr. /MOLDPRES/. Clienţii BC „Moldova Agroindbank” SA pot transfera rapid şi simplu bani rudelor şi prietenilor, în ţară sau peste hotare, direct de pe card, fără a fi nevoiţi să se deplaseze la sucursalele băncii.

În acest sens, MAIB lansează serviciul de transfer P2P (person to person) - o alternativă comodă a transferurilor bancare tradiţionale.

Serviciul oferă posibilitatea transferării mijloacelor băneşti online, direct de pe un card MAIB către alt card de plată, emis de o bancă din ţară sau de peste hotare. Pentru a efectua un transfer, clientul trebuie să cunoască doar numele, prenumele şi numărul cardului bancar al beneficiarului.

Transferurile pot fi efectuate între cardurile Mastercard şi Visa (inclusiv Visa - Mastercard, Mastercard - Visa.), în lei, euro sau dolari. Mijloacele băneşti sunt transferate imediat pe cardul beneficiarului, în siguranţă maximă. Este de notat că pentru transferurile între cardurile MAIB nu se aplică comision.

Serviciul P2P de la MAIB poate fi accesat 24/24, folosind orice dispozitiv conectat la Internet. Pentru a face cunoştinţă cu serviciul P2P de la MAIB, vă îndemnăm să accesaţi pagina dedicată p2p.maib.md. De asemenea, pentru informaţii suplimentare contactaţi Call Center: 022 268 999 .

img18002639

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!