ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

38 de partide politice au prezentat raportul anual privind gestiunea financiară

14:09 | 02.04.2018 Categorie: Politică

Chişinău, 2 apr. /MOLDPRES/. Comisia Electorală Centrală (CEC) a anunțat astăzi că 38 dintre cele 45 de partide politice au prezentat raportul anual privind gestiunea financiară a formațiunii pentru anul 2017, transmite MOLDPRES.

Potrivit Comisiei, printre formațiunile care au prezentat rapoartele se numără: Partidul Democrat din Moldova, Partidul Popular European din Moldova, Partidul Liberal, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova, Partidul Comuniștilor, Partidul Liberal Democrat din Moldova, Partidul Acțiune și Solidaritate, Partidul „Platforma Demnitate și Adevăr”, Partidul Nostru și Partidul „Șor”.

Conform legislației, formațiunile politice care nu au prezentat rapoartele privind gestiunea financiară în termenul şi formatul stabilite de către Comisie sau au prezentat date incomplete în raport, riscă amendă de până la 15 mii de lei.

(Reporter A. Ciobanu, editor A. Răileanu)

img18002663

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!