ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

A fost anunțat lotul național lărgit de fotbal feminin pentru meciurile cu Italia și România

15:54 | 03.04.2018 Categorie: Sport

Chişinău, 3 apr. /MOLDPRES/. Antrenoarea echipei naționale de fotbal feminin, Alina Stețenco a anunțat lotul lărgit pentru meciurile retur cu selecționatele Italiei și României din preliminariile Campionatului Mondial, grupa a 6-ea, ediția 2019, relatează MOLDPRES.

În cantonamentul de la Vadul lui Vodă au fost convocate Margarita Panova (FC Vasas Femina, România), Natalia Munteanu (FC Neman, Belarus), Marina Baiceva (Agarista ȘS Anenii Noi) – portărițe;

Nadejda Vasilica (ACS Heniu, România), Dumitriţa Prisăcari, Olga Cuşinova (ambele de la  AFC Universitatea Galați, România), Cristina Cerescu (FC Famagusta, Cipru), Iulia Petelca, Anastasia Melnic (ambele de la FC Belceanka), Ana Arnautu (FC Maksimum) – compartimentul defensiv.

Ludmila Andone, Ludmila Caraman, Cristina Musteață (toate de la Agarista ȘS Anenii Noi), Violeta Miţul (FC Okzhetpes, Kazahstan), Nadejda Colesnicenco (FC Vasas Femina, România), Anastasia Sivolobova, Irina Topal (ambele de la AFC Universitatea Galați, România), Evghenia Miron, Daniela Mardari (ambele de la CS Noroc), Diana Loghin (ŞS 11-Real Succes Chișinău) – mijlocașe;

Claudia Chiper, Anastasia Toma (ambele, FC Famagusta, Cipru), Carolina Ţabur (FC Vasas Femina, România) – atacante.

Antrenoarea Alina Stețenco a opinat în cadrul unei conferințe de presă că meciurile programate sunt foarte importante. ”Ne-am adunat ieri la Vadul lui Vodă pentru a ne pregăti de aceste două meciuri foarte importante. Adversarele sunt foarte puternice. Am jucat cu ele în tur și am cedat. Noi avem o experiență de joc mai modestă decât ele, dar nici nu suntem la început de cale și vom riposta în măsura potențialul de joc de care dispunem. Meciul cu echipa României se va desfășura la stadionul Zimbru și sperăm că publicul ne va susține, încuraja”, a declarat tehniciana.

Partidele sunt programate pentru 6 și  10 aprilie. Echipa moldoveană ocupă locul 85 în clasamentul mondial. Selecționata Italiei se situează pe poziția a 15-ea în acest top, iar cea a României este clasată pe treapta a 39-a.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img18002702

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!