ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un spectacol de Victor Ion Popa va avea loc la Teatrul Național ”Mihai Eminescu”

12:38 | 04.04.2018 Categorie: Cultură

Chişinău, 4 apr. /MOLDPRES/. Spectacolul „Tache, Ianche şi Cadâr” de Victor Ion Popa, va fi prezentat mâine, la ora 18.00, pe scena Teatrului Național ”Mihai Eminescu” din Chișinău, informează MOLDPRES.

Potrivit organizatorilor, spectacolul readuce în scenă una dintre cele mai populare şi longevive piese clasice din dramaturgia românească, în care actorul are posibilitatea de a se descoperi, a se întrece pe sine însuşi. Un spectacol cu umor irezistibil despre trei bătrâni puşi mereu pe şotii, doi tineri îndrăgostiţi, multe mofturi de mahala în toată splendoarea lor, dar şi despre toleranţă, prietenie, compasiune. 

În aceeași zi, la 18.30, la Teatrul Național ”Eugene Ionesco” va fi jucat spectacolul "Ultima noapte la Madrid" de Brian McAvera, la Teatrul Național de Operă și Balet ”Maria Bieșu” – spectacolul ”Tosca”, operă în trei acte de Giacomo Puccini și la Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A. P. Cehov” – spectacolul ”Câinele” de V. Krasnogorov.

Vineri, la 18.30, Teatrul Național ”Eugene Ionesco” își așteaptă publicul la spectacolul ”Oscar și tanti Roz” de Eric-Emmanuel Schmitt și Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A. P. Cehov” - ”Timp de dragoste și ură” de G. Sobol.

(Reporter N. Roibu, editor L. Alcază)

img18002729

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!