ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de vineri, 6 aprilie 2018

08:14 | 06.04.2018 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Va avea loc conferința de presă  cu președintele Delegației Comisiei pentru Buget, Siegfried Mureșan, în contextul vizitei Deputaților Parlamentului European pentru a evalua nivelul de realizare a reformelor și utilizare a sprijinului financiar al UE.

Ora 12.00,  hotelul Radisson Blu.

***

Viceprim-ministrul pentru Integrare Europeană, Iurie Leancă, va susține o conferință de presă cu privire la rezultatele vizitei de lucru efectuată în Bulgaria, în perioada 4-5 aprilie curent.

Ora 11.30, Casa Guvernului, intrarea de pe str. Bănulescu-Bodoni, sala de ședințe, et. 1.

***

Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie ”N. Testemiţanu” invită presa la finalizarea campaniei „Împarte o carte, împarte sănătate!”, în ajun de Ziua Mondială a Sănătății.

Ora 10.30, Institutul Mamei și Copilului.

***

Partidul Socialiștilor din RM va desfășura lucrări de amenajare pe întreg teritoriul țării. În Chișinău, la lucrările de amenajare, va participa președintele PSRM, Zinaida Greceanîi, și șeful fracțiunii PSRM în Consiliul municipal Chișinău, candidat la funcția de primar general al capitalei, Ion Ceban.

În Chișinău, acțiunea va începe la ora 12.00.

***

Compania „Date Inteligente” invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Prezentarea rezultatelor sondajului de opinie „Tradițiile și obiceiurile de Sărbătoarea Paștelui ale locuitorilor mun. Chișinău”.

Ora 11.00, Agenția de presă IPN, Casa Presei, str. A. Pușkin 22, of. 446.

***

Asociația Obștească “Vesta” (UTA Gagauz-Yeri) invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Drepturile victimelor violenței în familie: teorie și practică”.

Ora 12.00, Agenția de presă IPN. 

2. OASPEȚI ȘI DELEGAȚII ÎN REPUBLICA MOLDOVA

Europarlamentarii din Comisia pentru Afaceri Externe și Comisia pentru Bugete vizitează R. Moldova, în perioada 3-6 aprilie, pentru a evalua nivelul de implementare a Acordului de Asociere cu UE și a monitoriza eficiența utilizării sprijinului financiar din partea UE.

(Editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!