ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Lotul național de fotbal feminin a cedat reprezentativei Italiei

15:28 | 06.04.2018 Categorie: Sport

Chişinău, 6 apr. /MOLDPRES/. Echipa națională de fotbal feminin a suferit astăzi înfrângere (1-3), la Vadul lui Vodă, în meciul disputat cu selecționata Italiei în preliminariile Campionatului Mondial, grupa a 6-ea, ediția 2019, relatează MOLDPRES.

Golurile au fost marcate de Toma (43) – Cimini (8), Colesnicenco (30, autogol) și Jacinti (76).

Partida a fost relativ echilibrată. Gazdele au luptat cu dăruire și sacrificiu până la fluierul final, dar diferența de clasă și măiestrie și-a spus cuvântul decisiv asupra rezultatului înregistrat. Echipa națională a evoluat în următoarea componență: Cerescu, Prisăcari (Cușinova, 71), Miron, Caraman, Toma (Topal, 85), Țabur, Chiper, Munteanu, Mițul, Colesnicenco și Andone (Mustață, 76).

Pe 10 aprilie la stadionul ”Zimbru” se va desfășura următorul meci din preliminariile Campionatului Mondial. Adversara echipei moldovene va fi reprezentativa României. Partida va începe la ora 19.00.

Antrenoarea Alina Stețenco a opinat în cadrul unei conferințe de presă că echipele Italiei și României sunt mai puternice. ”Noi avem o experiență de joc mai modestă decât ele, dar nici nu suntem la început de cale și vom riposta în măsura potențialului de joc de care dispunem. Meciul cu echipa României se va desfășura la stadionul Zimbru și sperăm că publicul ne va susține”, a declarat tehniciana.

Echipa moldoveană ocupă locul 85 în clasamentul mondial. Selecționata Italiei se situează pe poziția a 15-ea în acest top, iar cea a României este clasată pe treapta a 39-a.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img18002823

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!