ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru zilele de sâmbătă-marți, 7-10 aprilie 2018

17:10 | 06.04.2018 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Sâmbătă, 7 aprilie

Clubul Sporter invită doritorii, fie alergători începători, amatori sau cu experiență, să participe la un antrenament de alergare pe străzile Chișinăului, în cinstea Sfintelor Sărbători de Paști.

Startul antrenamentului va fi dat la ora 10.00, bd. Decebal, intrarea în parcul ”Valea Trandafirilor”, cafeneaua Rendez-Vous.

***

În Piața Marii Adunări Naționale va fi organizat un eveniment de comemorare a victimelor și celor care au avut de suferit în urma violențelor din 7 aprilie 2009. 

Ora 10.00. 

Marți, 10 aprilie

Curtea Constituțională va pronunța avizul privind modificarea articolelor 50 și 51 din Constituție.

Ora 9.50.

***

Curtea Constituțională va examina excepția de neconstituționalitate relativă la unele prevederi din Legea privind aplicarea testării la detectorul comportamentului simulat (poligraf).

Ora 10.00.

***

Președintele Organizației Obștești „GeNaVaVita”, Vitalie Czine, invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Maltratare și comportament degradant față de deținut și violarea domiciliului acestuia ca reacție la informația difuzată în cadrul conferinței de presă privind circulația drogurilor în Penitenciarului nr. 2 Lipcani”.

Ora 10.00, sala de conferințe a Agenției de presă IPN, Casa Presei, str. Pușkin 22, of. 446.

***

La Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală va avea loc deschiderea oficială a Expoziției „Prin Jertfă spre Înviere – monumente comemorative închinate eroilor reîntregirii neamului”, dedicată împlinirii a 100 de ani ai Marii Uniri din 27 martie 1918, precum și Zilei Internaționale a Monumentelor și Siturilor.

Ora 14.00.

(Editor L. Alcază) 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!