ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipele Zimbru și Sfântul Gheorghe au obținut primele puncte în campionat

11:19 | 08.04.2018 Categorie: Sport

Chişinău, 8 apr. /MOLDPRES/. Formațiile Zimbru Chișinău și Sfântul Gheorghe Suruceni au obținut ieri primele puncte în campionatul național de fotbal, ediția 2018, relatează MOLDPRES.

Punctele au fost înscrise în bagaj după egalitatea înregistrată în meciul direct din etapa a doua a turneului, desfășurat pe stadionul ”Zimbru”. Gazdele s-au arătat nemulțumite de rezultatul final, iar oaspeții l-au considerat logic. ”A fost un meci greu, de luptă. Am avut o prestație slabă. Cauzele le vom analiza săptămâna viitoare, când vom începe pregătirile de următorul meci. Sfântul Gheorghe s-a dovedit a fi o echipă suficient de echilibrată”, a declarat la conferința de presă managerul sportiv al clubului Zimbru, Marius Codescu. ”A fost o partidă fără sclipiri, artificii deosebite. Am avut pe parcursul ei și căderi, și urcușuri. Introducerea în teren a lui Maxim și Calugher s-a dovedit a fi benefică echipei”, a spus antrenorul echipei Sântul Gheorghe ,Serghei Secu.

În celelalte meciuri ale etapei s-au înregistrat următoarele rezultate: Sheriff Tiraspol – Speranța Nisporeni 3-0, Dinamo-Auto Tiraspol – Zaria Bălți 0-0, Petrocub Hâncești – Milsami Orhei 1-2.

Primele două locuri în clasament sunt împărțite de Sheriff și Milsami, care totalizează câte 6 puncte. Urmează, în ordine, Dinamo- Auto (4 p.), Zaria (2 p.), Zimbru, Sfântul Gheorghe, Speranța, care au acumulat câte un punct, și Petrocub – zero puncte. Următoarea etapă este programată pentru 14 aprilie.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img18002851

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!