ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de miercuri, 11 aprilie 2018

18:35 | 10.04.2018 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Presa este invitată la ședința publică a Curții de Conturi, la care se va audia Raportul auditului conformității asociat auditului de performanță ”Managementul serviciilor publice de transport urban și impactul fiscal bugetar al acestora”.

Ora 10.00, bd. Ştefan cel Mare și Sfânt, 69, et. 4, bir. 404.

***

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor invită reprezentanții presei la briefingul cu genericul: “ANSA propune noi modalități de protecție a consumatorilor”.

Ora 10.00, sediul ANSA, str. M. Kogălniceanu 63, et. 2, sala de conferințe.

***

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Organizația Mondială a Sănătății, Compania Națională de Asigurări în Medicină și Centrul pentru Informare și Comunicare în Sănătate  invită  la evenimentul de desemnare și premiere a învingătorilor „Galei Premiilor în Sănătate 2018 ”, ediția a V-a.

Ora 17.00, Radisson Blu Leogrand Hotel, str. Mitropolit Varlaam, nr. 77, intrarea din str. Vlaicu Pârcălab.

***

În incinta Centrului de Sănătate Publică din municipiul Chișinău se vor desfășura aplicațiile de evacuare în cazul unei situații de urgență, cum ar fi incendiul și/sau orice alt risc posibil existent sau caracteristic acestei instituții.

Ora 10.00, str. A. Hâjdeu 49.

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!