ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Lotul național de fotbal feminin a obținut primul punct

09:29 | 11.04.2018 Categorie: Sport

Chişinău, 11 apr. /MOLDPRES/. Echipa națională de fotbal feminin a obținut ieri primul punct în preliminariile Campionatului Mondial, ediția 2019, relatează MOLDPRES.

Meciul a avut loc la stadionul ”Zimbru” din capitală, fiind jucat la egalitate (0-0) cu reprezentativa României. Formația-oaspete a fost mai insistentă, a atacat mai mult și a creat destule faze periculoase. Ea și-a înscris la activ și o ”bară” în repriza secundă. Gazdele au luptat, însă, cu multă dăruire, s-au apărat până la sacrificiu și și-au păstrat poarta intactă.

Echipa națională a evoluat în următoarea componență: Natalia Munteanu, Cristina Cerescu, Dumitrița Prisăcari, Eugenia Miron, Ludmila Caraman, Anastasia Toma, Margarita Panova (Irina Topal, 55), Claudia Chiper,  Violeta Mițul, Nadejda Colesnicenco (Anastasia Sivolobova, 90+1) și Ludmila Andone (Cristina Musteață, 55).
Partenera de întrecere a fost reprezentată de Andreea Părăluță, Ioana Bortan, Teodora Meluță, Brigita Goder, Adina Giurgiu, Ștefania Vătafu, Andreea Voicu, Mara Bâtea, Andreea Herczeg (Bianca Sandu, 46), Olivia Oprea (Anne Banuta, 73) și Cristina Carp (Mihaela Ciolacu, 46).

Cartonașe galbene: Munteanu (39), Chiper (52) / Voicu (36), Meluță (72) și Ciolacu (83).

La meci au asistat aproximativ 2300 de spectatori. Următoarea partidă echipa moldoveană o va disputa, de asemenea, acasă. Pe 10 iunie adversara ei va fi reprezentativa Belgiei. Lotul național ocupă locul 85 în clasamentul mondial. Selecționata României este clasată pe treapta a 39-a.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img18002891

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!