ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Roma a învins senzațional Barcelona cu 3-0 în Liga Campionilor

10:04 | 11.04.2018 Categorie: Sport

Chişinău, 11 apr. /MOLDPRES/. Una dintre favoritele la câştigarea Ligii Campionilor la fotbal, FC Barcelona, a fost trimisă ieri acasă de italienii de la AS Roma după ce a cedat în meciul retur cu 0-3, relatează MOLDPRES cu referire la diferite surse electronice.

Catalanii plecau pe Olimpico cu avantajul unui liniştitor 4-1, dar formaţia lui Di Francesco a întors incredibil soarta calificării prin golurile lui Dzeko, De Rossi şi Manolas.

Dzeko a deschis scorul în minutul 6, după o centrare excelentă a lui De Rossi de la mijlocul terenului. Acelaşi De Rossi a transformat un penalti şi a dus scorul la 2-0 în minutul 58, iar Manolas a pus cireaşa pe tort în minutul 82, după ce a reluat cu capul o minge trimisă din corner de Under.

Barcelona lui Messi părăseşte competiţia în sferturi, pentru al treilea an la rând, după ce a fost eliminată de Atletico Madrid în 2016, respectiv de Juventus în 2017. Este al doilea an la rând în care Barcelona este eliminată de o echipă din Italia.

Liverpool s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a învins, ieri, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), echipa Manchester City. Pentru Liverpool au marcat Salah '56 şi Firmino '77, iar pentru City a punctat Gabriel Jesus '2.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img18002893

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!