ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Real Madrid a promovat în semifinala Ligii Campionilor

08:13 | 12.04.2018 Categorie: Sport

Chişinău, 12 apr. /MOLDPRES/. Real Madrid a promovat ieri în semifinala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a reușit să marcheze la scorul 0-3 golul salvator, în urma acordării unui penalti în ultima secundă a meciului retur, disputat pe teren propriu cu Juventus Torino, relatează MOLDPRES.

Asta după ce în tur a surclasat-o clar cu 3-0 pe Juventus la ea acasă. Mario Mandzukic a punctat la prima ocazie a oaspeţilor. După nici două minute, Navas s-a văzut învins de gigantul croat, care a reluat în plasă din centrarea lui Sami Khedira. Au urmat ocazii mari la ambele porţi. Higuain a fost la un pas de 2-0, după care Bale a reluat cu călcâiul în plasa laterală, din careul mic. Isco a reuşit să trimită în plasă, dar asistentul a semnalizat o poziţie de ofsaid. Real a început să controleze jocul. Contrar cursului jocului, Mandzukic a reuşit dubla, în minutul 37. Lichtsteiner a trimis la bara a doua, iar vârful de 1.90 a trimis necruţător la colţul scurt, pentru 2-0, astfel că după primele 45 de minute, fotbalul italian era în cărţi pentru o nouă revenire spectaculoasă.

Gazdele au început repriza în ofensivă, dar nimic nu s-a concretizat pe tabelă. În continuare, la un atac, Navas a scăpat mingea în dreptul mijlocaşului Matuidi. A urmat o finalizare la sacrificiu, astfel că Juventus a ajuns să conducă cu 3-0. Finalul a fost de infarct. În ultima secundă, Vazquez a fost doborât de Benatia în suprafaţa de pedeapsă, iar arbitrul Oliver a indicat, după un moment de ezitare, punctul cu var. Buffon i-a cerut socoteală centralului și a fost eliminat, iar Ronaldo a executat, după aproape 3 minute de parlamentări. Portughezul a şutat imparabil în dreapta. Real Madrid s-a calificat în careul de aşi, unde se mai află Bayern Munchen, AS Roma şi Liverpool. Ieri, Bayern a încheiat meciul retur cu Sevilla la egalitate (0-0). În tur a învins, în deplasare, cu 2-1.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img18002924

img18002924

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!