ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de vineri, 13 aprilie 2018

09:18 | 13.04.2018 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Prim-ministrul Pavel Filip va prezida ședința Cabinetului de miniștri.

Ora 10.00, Casa Guvernului, intrarea de pe str. Bănulescu-Bodoni.

***

Ministerul Justiției și Centrul Național de Expertize Judiciare invită reprezentanții mass-media la conferința internaţională a experților judiciari „Argumentarea ştiinţifică a rapoartelor de expertiză judiciară”.

Ora 9.00, hotelul Regency, sala de conferințe, str. Sfatul Țării 17.

***

Primarul general interimar al municipiului Chişinău, Silvia Radu, va participa la o acţiune de plantare a 150 de copaci în Parcul „Valea Farmecelor”.

Ora 11.00, str. Valea Crucii, zona din preajma Grădinii Zoologice Chişinău.

***

Primarul general interimar al municipiului Chişinău, Silvia Radu, convoacă o şedinţă de lucru privind amenajarea cimitirelor din capitală către Paştele Blajinilor.

Ora 12.30, Cimitirul „Sf. Lazăr”, str. Doina.

***

Va avea loc conferința de presă susținută de candidatul PSRM la funcția de primar general al Chișinăului, Ion Ceban, cu tema: “Prezentarea viziunii - Orașul care are grijă de oameni”.

Ora 11.00, intrarea în Centrul de Creație “Artico”.

***

13 colective artistice din satul Pelinia vor organiza o șezătoare și un flash-mob cu genericul ”Împreună pentru IA de PelinIA”

Ora 11.00, Casa de cultură, satul Pelinia, raionul Drochia.

2. MISIUNI MOLDOVENEȘTI ÎN STRĂINĂTATE

Președintele Parlamentului Andrian Candu efectuează o vizită în SUA, în perioada 11-19 aprilie 2018. La Washington, speakerul va avea întrevederi la Congresul SUA, USAID, Fondul Monetar Internațional, Banca Mondială și US Treasury (ministerul finanțelor SUA) și la Departamentul de Stat SUA.

(Editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!