ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Silvia Radu a respins acuzațiile potrivit cărora ar beneficia de suportul ascuns al PDM

13:54 | 13.04.2018 Categorie: Politică

Chişinău, 13 apr. /MOLDPRES/. Primarul interimar al capitalei, Silvia Radu, a respins acuzațiile potrivit cărora ar beneficia de suportul ascuns al Partidului Democrat din Moldova (PDM) și susține că nu a fost niciodată membru al unui partid politic. Declarațiile au fost făcute de către edilul interimar în cadrul unei interviu acordat în exclusivitate pentru MOLDPRES.

Funcționara a calificat acuzațiile drept zvonuri. „Oponenții mei au lansat în spațiul public acest zvon, deoarece vor să mă atace în așa fel. Aceștia și-au dat seama că sunt o persoană greu de atacat din punct de vedere al managementului și deja au găsit alte metode”, a afirmat Silvia Radu.

„Cred că oamenii își dau seama care este adevărul, mai ales că instituțiile municipale au început să funcționeze, ceea ce nu s-a întâmplat până acum”, a conchis primarul interimar al capitalei.

Silvia Radu a anunțat la începutul acestei săptămâni că a inițiat procesul de colectare a semnăturilor pentru a participa la alegerile locale noi pentru funcția de edil general al municipiului Chișinău. Aceasta a menționat că urmează să se înscrie în cursa pentru alegerile locale în calitate de candidat independent.

Alegerile locale noi vor avea loc la 20 mai.

(Reporter A. Ciobanu, editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!