ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru zilele de sâmbătă și marți, 14 și 17 aprilie 2018

16:40 | 13.04.2018 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Sâmbătă, 14 aprilie

Federaţia de Șah a Republicii Moldova în colaborare cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării va premia învingătorii Turneului Național de șah ”Turnul alb”.

Ora 16.00, Clubul de șah şi joc de dame, str. Şciusev, 111.

Marți, 17 aprilie

Primarul general interimar al Chişinăului, Silvia Radu, convoacă şedinţa operativă a serviciilor municipale.

Ora 8.30, Sala Rotundă a Primăriei.

***

Comisia Electorală Centrală va lansa Campania de informare și educare civică în domeniul electoral pentru anul 2018 „Democrația contează!”.

Ora 10.00, Sala Roșie a centrului de conferințe Summit Events, str. Tighina 49/3.

***

Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova organizează un tur de presă cu ocazia vizitei oficialului UE Lawrence Meredith, director Neighbourhood East, în cadrul căruia va anunța despre ​consolidarea sprijinului pentru regiunile Cahul și Ungheni din Republica Moldova.

Ora 10.30​, Universitatea de Stat „B. P. Hasdeu”, Sala de conferințe, str. Piața Independenței 1, mun. Cahul.

***

Biroul relații cu diaspora din cadrul Cancelariei de Stat organizează în parteneriat cu Organizația Internațională pentru Migrație, Misiunea în Moldova, Conferința finală a programului ”Grupurile de Excelență ale Diasporei”.

Ora 11.00, Casa Guvernului, Sala de ședințe, et. 1, str. Bănulescu-Bodoni.

2. MISIUNI MOLDOVENEȘTI ÎN STRĂINĂTATE

Președintele Parlamentului Andrian Candu efectuează o vizită în SUA, în perioada 11-19 aprilie 2018. La Washington, speakerul va avea întrevederi la Congresul SUA, USAID, Fondul Monetar Internațional, Banca Mondială și US Treasury (ministerul finanțelor SUA) și la Departamentul de Stat SUA.

(Editor L. Alcază) 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!