ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un Centru multifuncţional de servicii publice a fost deschis la Cahul

10:58 | 15.04.2018 Categorie: Regiuni

Chişinău, 15 apr. /MOLDPRES/.  Un Centru multifuncțional al Agenției Servicii Publice (ASP) a fost deschis, la finele săptămânii curente, în municipiul Cahul, transmite MOLDPRES.

Edificiul este situat în centrul localităţii și este accesibil pentru cetățeni. Anterior, clădirea a găzduit Serviciul eliberare a actelor de identitate și Secția înmatriculare a transportului și calificare a conducătorilor auto. Încăperea a fost transformată într-un oficiu modern care oferă cetățenilor condiții la cel mai înalt nivel. În spatele clădirii este situat poligonul pentru examinarea conducătorilor auto. Pentru lucrările de reparație și dotarea tehnică a Centrului de la Cahul din  bugetul ASP au fost alocaţi 1,8 milioane de lei.

„Sunt bucuros că în acest oraș am avut posibilitatea să amenajăm un centru multifuncțional care să corespundă tuturor cerințelor, un oficiu în care să fie deserviți la cel mai înalt nivel cei peste o sută de mii de locuitori ai raionului și în care să se simtă bine și angajații Agenției”, a declarat  Sergiu Railean, directorul general al Agenţiei Servicii Publice.

În cadrul Centrului multifuncțional Cahul vor activa 26 de operatori care vor presta peste o mie de servicii publice din domeniile: înregistrarea şi evidenţa populaţiei, înregistrarea şi licenţierea unităţilor de drept, documentarea conducătorilor auto, înregistrarea bunurilor imobile şi a drepturilor asupra acestora.

(Reporter L. Grubîi, editor M. Jantovan)

img18003042

img18003042

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!