ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O persoană a decedat, iar alte 23 au suferit traumatisme în perioada sărbătorii Paștele Blajinilor

12:00 | 17.04.2018 Categorie: Societate

Chişinău, 17 apr. /MOLDPRES/. O persoană a decedat, iar alte 23 au suferit traumatisme în perioada sărbătorii Paștele Blajinilor, transmite MOLDPRES.

Ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Patrulare, Natalia Golovco, a specificat pentru agenție că, în ultimele trei zile, pe teritoriul țării s-au produs 19 accidente rutiere grave.

„În această perioadă, inspectorii de patrulare au documentat peste 2 200 de abateri de la Regulamentul Circulației Rutiere, dintre care 1334 de șoferi au depășit limita de viteză. Alți 45 de șoferi au fost prinși de către inspectorii de patrulare în stare de ebrietate la volan”, a spus Golovco.

În primele trei luni ale anului, pe teritoriul țării s-au produs aproape 400 de accidente rutiere grave, soldate cu decesul a 58 de persoane. Totodată, în urma acestora, peste 460 de persoane au suferit traumatisme.

(Reporter A. Ciobanu, editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!