ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Grupurile de lucru pentru dezvoltarea transportului auto și infrastructurii drumurilor s-au întrunit la sediul Misiunii OSCE din Tiraspol

10:26 | 18.04.2018 Categorie: Oficial

Chişinău, 18 apr. /MOLDPRES/. O nouă ședință a grupurilor de lucru pentru dezvoltarea transportului auto și infrastructurii drumurilor, cu participarea reprezentanților politici în procesul de negocieri pentru reglementarea transnistreană din partea Chișinăului și Tiraspolului, Cristina Lesnic și Vitalii Ignatiev, și a partenerilor internaționali din cadrul formatului de negocieri „5+2”, a avut loc ieri la sediul din orașul Tiraspol al Misiunii OSCE în Republica Moldova, comunică agenția MOLDPRES.

Potrivit Biroului politici de reintegrare, părțile au asigurat o continuitate a discuțiilor inițiate pe marginea determinării unui mecanism funcțional și viabil de admitere în circuitul rutier internațional a mijloacelor de transport din stânga Nistrului, cu abordarea procedurilor ce urmează a fi parcurse la etapa de plasare a acestor autovehicule sub regimul vamal de import.

În cadrul reuniunii de lucru s-a efectuat un schimb de opinii și pe marginea altor aspecte tehnice ale potențialului mecanism, fiind agreată necesitatea continuării interacțiunii în același format la următoarea întrevedere a experților de profil de pe ambele maluri ale Nistrului care urmează să se convoace pe parcursul săptămânii curente la sediul din or. Chișinău al Misiunii OSCE în Moldova.

img18003099

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!