ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Chișinău a fost discutat procesul de implementare a Acordului de Asociere şi cooperarea în cadrul noii arhitecturi a Parteneriatului Estic

17:16 | 18.04.2018 Categorie: Oficial

Chişinău, 18 apr. /MOLDPRES/. Evoluţiile în procesul de implementare a Acordului de Asociere şi cooperarea în cadrul noii arhitecturi multilaterale a Parteneriatului Estic au fost discutate astăzi de secretarul de stat, Daniela Morari, cu directorul pentru vecinătatea de est în cadrul Directoratului General pentru vecinătate şi negocierea extinderii Comisia Europeană, Lawrence Meredith, relatează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa al MAEIE, în cadrul dialogului au fost discutate și priorităţile asistenţei financiare şi tehnice oferite Republicii Moldova de către Uniunea Europeană.

Reprezentantul Comisiei Europene a participat și la o şedinţă de lucru cu funcţionarii responsabili de implementarea prevederilor Acordului se Asociere Republica Moldova – UE din cadrul mai multor ministere și agenții, organizată de MAEIE, în decursul căreia a avut loc un schimb de opinii privind priorităţile activităţii instituţiilor naţionale în cadrul platformelor Parteneriatului Estic.

img18003120

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!