ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Primăriei municipiului Chişinău

08:35 | 19.04.2018 Categorie: Comunicate

Programul lucrărilor de reparaţie a străzilor

Chişinău, 19 apr. /MOLDPRES/. Primăria municipiului Chişinău anunţă că pe parcursul zilei de astăzi, 19 aprilie 2018, pe anumite străzi va fi suspendat temporar traficul rutier, în legătură cu executarea lucrărilor de reparaţie şi întreţinere curentă a infrastructurii rutiere.

Serviciile municipale vor interveni pe parcursul zilei la executarea lucrărilor de întreţinere şi reparaţie curentă pe următoarele străzi din municipiu:

Sectorul Centru
- Str. Mihail Kogălniceanu

Sectorul Buiucani
- Str. Ion Pelivan
- Str. Alba Iulia

Sectorul Ciocana:
- Str. Meşterul Manole
- Bd. Mircea cel Bătrân

Sectorul Râşcani
- Str. Kiev
- Bd. Renaşterii Naţionale

Sectorul Botanica
- Bd. Decebal

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară. Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic, iar cetăţenii să nu fie afectaţi de executarea lucrărilor. 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!