ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Tiraspol a avut loc ședința grupurilor de lucru pentru dezvoltarea transportului auto și infrastructurii drumurilor

18:06 | 19.04.2018 Categorie: Oficial

Chişinău, 19 apr. /MOLDPRES/. La sediul din or. Tiraspol al Misiunii OSCE în Republica Moldova a avut loc astăzi o nouă ședință a grupurilor de lucru pentru dezvoltarea transportului auto și infrastructurii drumurilor, cu participarea reprezentanților politici în procesul de negocieri pentru reglementarea transnistreană din partea Chișinăului și Tiraspolului, Cristina Lesnic și Vitalii Ignatiev, și a partenerilor internaționali din cadrul formatului de negocieri „5+2”, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul politici de reintegrare.

Părțile au continuat seria de discuții vis-a-vis de procedura de admitere a autovehiculelor din regiunea transnistreană în cadrul traficului rutier internațional urmând ca să fie identificată o variantă de compromis și în măsură să reglementeze statutul acestor unități de transport, modul de luare în evidență, de documentare și alte aspecte de ordin tehnic.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!