ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene

12:39 | 21.04.2018 Categorie: Comunicate

Uniunea elenă a Camerelor de Comerț și Industrie interesată în aprofundarea relațiilor cu partenerii din Republica Moldova

Chişinău, 21 apr. /MOLDPRES/. Oportunitatea organizării la Atena, în vara anului curent, a unei misiuni economice a oamenilor de afaceri moldoveni, cu susținerea plenară a partenerilor eleni, a fost discutată de ambasadorul Republicii Moldova în Grecia, Anatol Vangheli, cu președintele Uniunii elene a Camerelor de Comerț și Industrie, Camerei de Comerț și Industrie a Atenei și vicepreședinte al Asociației Europene a Camerelor de Comerț și Industrie, Constantine Michalos.

În cadrul întrevederii, Anatol Vangheli și Constantine Michalos au avut un schimb de opinii asupra căilor și potențialului de creștere a schimburilor comerciale între două state, fiind menționată intenția camerelor de comerț și industrie din Moldova și Grecia, de a aprofunda parteneriatul existent, inclusiv în cadrul vizitei oficialului grec în țara noastră în viitorul apropiat.

Președintele Constantine Michalos a subliniat disponibilitatea susținerii țării noastre pe linie economică și pe plan european, în cadrul Asociației Europene a Camerelor de Comerț și Industrie. 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!