ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de luni, 23 aprilie 2018

16:25 | 21.04.2018 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Va avea loc ședinţa operativă a serviciilor Primăriei Chişinău.

Ora 8.30, Sala Rotundă a Primăriei.

***

Asociația Naţională a Companiilor din Domeniul Tehnologiilor Informaționale și Comunicațiilor invită presa la Moldova ICT Summit 2018. 

Ora 9.00, Centrul Tekwill, str. Studenților 9/11.

***

În cadrul Festivalului Științelor în limba franceză, va avea loc o masă rotundă cu genericul ”Rolul femeilor în știință și cercetare”.

Ora 10.00, Universitatea de Stat din Moldova, str. A. Mateevici, 60, bloc central, Sala Senatului.

***

Liga  Bibliotecarilor din  Republica  Moldova „Alexe Rău” va organiza Gala Laureaţilor Premiilor Naţionale GALEX.

Ora 12.00, Sediul central al Bibliotecii Naționale, sala de lectură nr. 1.

***

Candidatul la funcția primar general a Chișinăului, Vasile Costiuc, invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Candidatul unic, program comun pentru Chișinău - Unirea Forțelor de Dreapta”.


Ora 10.00, sala de conferințe a Agenției de presă IPN, Casa Presei, str. Pușkin 22, of. 446.

***

Asociația Obștească „Asociația pentru Politica Externă” invită la Clubul de Presă APE: „Factorii determinanți și orizonturi de dezvoltare a relațiilor moldo-belaruse”.

Ora 11.00, sala de conferințe a Agenției de Presă IPN, Casa Presei, str. Pușkin 22, et. 4, of. 446.

***

Cu ocazia Zilei Internaționale a Cărții și a Dreptului de Autor, a Zilei Bibliotecarului, Biblioteca Națională a Republicii Moldova, în colaborare cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a Republicii Moldova, organizează un briefing de presă.

Ora 11.30, Biblioteca Națională a Republicii Moldova, str. 31 august 1989, blocul II, intersecția str. 31 August 1989 și str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni etajul II.

***

Formarea universitară Francofonă ” Informatică” de la Universitatea Tehnică din Moldova va desfășura atelierul ”Robolution”, în care vor fi prezentate principiile de funcționare a unor drone și roboți.

Ora 14.00, str. Studenților 9/9, bloc 3, sala 118.

(Editor L. Alcază) 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!