ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa de hochei pe gheață Gloria Chișinău a câștigat turneul internațional de la Kaluș

08:42 | 11.05.2018 Categorie: Sport

Chişinău, 11 mai. /MOLDPRES/. Formația moldoveană de hochei pe gheață Gloria Chișinău Under-14 a câștigat turneul internațional de la Kaluș (Ucraina), au informat astăzi surse din cadrul federației naționale de profil, relatează MOLDPRES.

Aceasta s-a clasat pe primul loc la egalitate de puncte - 11 – cu echipa Sokol Kiev, deoarece a învins-o în meciul direct cu scorul 4-3. În celelalte meciuri desfășurate, tinerii hocheiști moldoveni au înregistrat următoarele rezultate: 6-3 cu Legion Kaluș, 14-3 cu Rishon Devls (Israel), 4-1 cu echipa Școlii sportive din Harkov și 2-3 cu Krivbass Krivoi Rog.

”Avem o echipă bună, competitivă. Ne antrenăm cu regularitate. Probabil, acesta este factorul principal al succesului înregistrat. Anterior, am efectuat cantonamente la Kaluș și Kosice (Slovacia), am evoluat cu succes în campionatul României”, a declarat pentru agenție antrenorul echipei moldovene Aurel Cerguță.

Iată lotul care a câștigat turneul de la Kaluș: Diaconu, Gheorghe, Munteanu, Petrenco,  Novicov, Velev, Lupașcu, Belinschi, Butuc, Paramonov, Raețchi, Ceban, Midone, Secrieri, Tronciu, Mayuk, Stasiuk, Fyodorov, Jukov, Ulianov și Moyseev.

Gloria Chișinău a cucerit anul curent, în premieră, și titlul de campioană a României, categoria de vârstă până la 14 ani.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img18003822

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!