ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Pavel Filip: Am votat pentru un primar care să muncească şi să rezolve problemele cu care se confruntă chișinăuienii

11:07 | 20.05.2018 Categorie: Oficial

Chişinău, 20 mai. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Pavel Filip, împreună cu soţia, au votat în dimineața zilei de astăzi, la secţia de votare nr. 94 din sectorul Buiucani al capitalei, a relatat pentru MOLDPRES Direcţia comunicare şi protocol a Guvernului. 

Șeful Executivului a declarat că a votat pentru un primar care să muncească şi să rezolve problemele oamenilor. „În calitate de locuitor al municipiului Chișinău mă îngrijorează ce se va întâmpla cu capitala în continuare. Cu toții vrem să trăim într-o capitală curată, unde locuitorii beneficiază de servicii de calitate, unde este o infrastructură dezvoltată și mai puțin contează bătăliile pe dimensiunea politică. Nu ne mai trebuie un primar guraliv, care să folosească alegerile locale drept trambulină pentru cele din toamnă. Ne trebuie un primar care să vină să rezolve problemele cu care se confruntă chișinăuienii”, a spus Pavel Filip. 

Alegeri locale noi au loc astăzi în municipiile Chișinău si Bălți și în alte cinci localități din Republica Moldova.

img18004187

img18004187

img18004187

img18004187

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!