ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ion Ceban și Andrei Năstase vor lupta pentru conducerea capitalei în turul doi de scrutin

23:09 | 20.05.2018 Categorie: Politică

Chişinău, 20 mai. /MOLDPRES/. Candidatul PSRM, Ion Ceban, și candidatul PPDA, PAS și PLDM, Andrei Năstase, vor lupta pentru conducerea capitalei în turul doi al alegerilor locale noi, transmite MOLDPRES.

După prelucrarea a peste 90% din procesele verbale, Ion Ceban a acumulat peste 41% din voturi, iar Andrei Năstase – circa 32% din voturile alegătorilor.

Conform rezultatelor, niciun candidat nu ar putea obține peste 50% din voturile exprimate pentru a câștiga funcția de primar al capitalei din primul tur.

Ion Ceban și Andrei Năstase sunt urmați de candidatul independent Silvia Radu, care a obținut aproape 18% din voturile alegătorilor.

În municipiul Chișinău, la urnele de vot s-au prezentat peste 225 mii de cetățeni, ceea ce constituie aproape 36% dintre alegători.

(Reporter A. Ciobanu, editor A. Răileanu)

img18004204

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!