ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ion Ceban l-a invitat pe contracandidatul său Andrei Năstase la dezbateri electorale zilnice

23:36 | 20.05.2018 Categorie: Politică

Chişinău, 20 mai. /MOLDPRES/. Candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Ion Ceban, a mulțumit alegătorilor pentru susținerea acordată în cadrul alegerilor locale noi din capitală și l-a invitat pe candidatul PPDA, PAS și PLDM, Andrei Năstase, la dezbateri electorale zilnice, transmite MOLDPRES.

Ion Ceban l-a chemat pe Andrei Năstase să discute în cadrul dezbaterilor despre toate problemele din capitală.

„Mulțumesc tuturor locuitorilor capitalei care au participat la alegeri. Îl felicit pe contracandidatul meu Andrei Năstase pentru obținerea unui rezultat bun. Îl îndemn pe domnul Năstase să ne axăm pe problemele din municipiul Chișinău și să lăsăm la o parte factorul geopolitic”, a spus Ceban.

„Sunt convins că rezultatul înregistrat reprezintă un vot de încredere. Votul cetățenilor demonstrează că oamenii își doresc o schimbare. Vă invit ca pe 3 iunie, în turul doi de scrutin, să fim la fel de activi. Până atunci, vom prezenta programele noastre și vom expune soluții pentru toate problemele”, a afirmat Ion Ceban.

După procesarea a 97% din procesele verbale, Ion Ceban a obținut peste 41%, Andrei Năstase – 32%, iar Silvia Radu (candidat independent) – circa 18%.

În municipiul Chișinău, la urnele de vot s-au prezentat peste 225 mii de cetățeni, ceea ce constituie aproape 36% dintre alegători.

(Reporter A. Ciobanu, editor A. Răileanu)

img18004205

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!