ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Veronica Herța a demisionat din funcția de director general al întreprinderii „Apă-Canal Chișinău”

14:22 | 22.05.2018 Categorie: Societate

Chişinău, 22 mai. /MOLDPRES/. Veronica Herța a demisionat din funcția de director general al Întreprinderii Municipale „Apă-Canal Chișinău”. Adunarea Generală a întreprinderii a acceptat astăzi cererea de demisie, transmite MOLDPRES.

Fostul șef al „Apă-Canal Chișinău” nu a anunțat motivul demisiei sale. „Nu m-am ținut niciodată de funcții. Demnitatea mea este mai presus. Nici în concediu de boală artificial nu am de gând sa mă duc. Mă bucur că am reuşit să readuc la viaţă întreprinderea şi că am reuşit să facem o echipă. Sunt fericită că am reuşit să lansăm mai multe proiecte pentru oferirea unor servicii de calitate consumatorilor. La fel, un fapt important este că am readus speranţa în ochii angajaţilor. Am conștiința curată, întrucât în toată activitatea mea din cadrul Primăriei mun. Chişinău şi din funcția de director general la „Apă-Canal Chișinău”, mi-am dăruit toată puterea şi priceperea pentru a asigura o dezvoltare durabilă în interesul consumatorilor dar şi al angajaţilor", a scris Herța pe o rețea de socializare.

Şeful Serviciului de presă al Primăriei Chișinău, Vadim Brînzaniuc, a menționat pentru agenție că „noul șef al „Apă-Canal Chișinău” urmează a fi numit de către Adunarea Generală a întreprinderii, la propunerea conducerii primăriei capitalei”.

Veronica Herţa a fost desemnată în funcția de director la „Apă-Canal Chişinău” în septembrie 2016. Anterior, ea a ocupat funcția de șefă a Direcției generale finanțe a Primăriei municipiului Chișinău.

(Reporter A. Ciobanu, editor M. Jantovan)

img18004257

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!