ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În acest weekend vor avea loc mai multe spectacole

13:31 | 25.05.2018 Categorie: Cultură

Chişinău, 25 mai. /MOLDPRES/. Douăsprezece spectacole vor avea loc în perioada 26-27 mai la teatrele din capitală, informează MOLDPRES.

Mâine, la ora 11.00, la Teatrul Republican de Păpuși ”Licurici” va fi jucat spectacolul ”Perla magică” de V. Petrov.

În aceeași zi, la 18.00, la Teatrul Național ”Mihai Eminescu” va fi prezentat spectacolul ”Aveți ceva de declarat?” de Georges Feydeau și la Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A. P. Cehov” – spectacolul ”Cină în stil francez” de Marc Camoletti, iar la 18.30, la Teatrul Național ”Eugene Ionesco” – spectacolul ”Chirița în provincie” de Vasile Alecsandri și la Teatrul Național ”I. L. Caragiale” – spectacolul ”Cerere în căsătorie” de A. P. Cehov.

Duminică, la ora 11.00, la Teatrul Republican de Păpuși ”Licurici” va avea loc spectacolul ”Motanul încălțat” de Charles Perrault și, la ora 12.00, la Teatrul Republican ”Luceafărul” – spectacolul ”Frumoasa și Bestia” de Charles Perrault.

Tot duminică, la 17.00, publicul este așteptat la Teatrul Național de Operă și Balet ”Maria Bieșu”, la spectacolul ”Rigoletto”, operă în trei acte de Giuseppe Verdi.

În aceeași zi, la 18.00, la Teatrul Național ”Mihai Eminescu” va fi jucat spectacolul ”Balamucul vesel” de S. T. Burke și la Teatrul Republican ”Luceafărul” – spectacolul ”Striptease masculin sau Goi-pușcă” după Amnthony McCarten, iar la 18.30, la Teatrul Național ”Eugene Ionesco” – spectacolul ”Căldură în Noiembrie” de Yana Dobreva și la Teatrul Național ”I. L. Caragiale” – spectacolul ”Doctor de femei” de Georges Feydeau.

(Reporter N. Roibu, editor L. Alcază)

img18004385

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!