ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un tânăr din Republica Moldova și-a pierdut viața într-un accident pe o șosea din România

10:25 | 26.05.2018 Categorie: Societate

Chişinău, 26 mai. /MOLDPRES/. Un şofer de 32 de ani din Republica Moldova şi-a pierdut viaţa, sâmbătă dimineaţa, într-un accident de circulaţie care a avut loc pe Autostrada A1, între oraşele Sebeş şi Deva din România, după ce bărbatul ar fi pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu o dubiţă pe carosabil, informează AGERPRES, preluat de MOLDPRES.

Două echipaje de prim ajutor de la Ambulanţa şi SMURD Orăştie s-au deplasat la locul accidentului, dar au găsit victima decedată, proiectată în afara maşinii.

"Victima prezenta multiple traumatisme severe, atât la nivelul capului, cât şi al toracelui, leziunile fiind incompatibile cu viaţa. Din păcate, echipele de prim ajutor au fost nevoite să declare decesul victimei", a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, Călin Dumitrescu.

Nu au fost înregistrate alte victime, şoferul aflându-se singur în maşină.

(Reporter V. Bercu, editor A. Răileanu)

img18004423

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!