ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de luni, 28 mai 2018

08:04 | 28.05.2018 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Primarul general interimar al Chişinăului, Ruslan Codreanu, convoacă şedinţa operativă a serviciilor municipale.

Ora 8.30, Sala Rotundă a Primăriei.

***

Va avea loc un eveniment dedicat copiilor din Casele de Copii Tip Familial din diverse localități ale Republicii Moldova.

Ora 11.00, Biblioteca Națională pentru Copii „Ion Creangă”, str. Șciusev 65, intrare din str. Pușkin.

***

Asociaţia Sociologilor și Demografilor din Republica Moldova invită la o conferinţă de presă cu tema: „Prezentarea rezultatelor studiului sociologic: Opțiunile socio-politice ale cetățenilor municipiului Chișinău în preajma turului doi al alegerilor locale noi din 3 iunie 2018”.

Ora 11.00, sala de conferinţe a Agenţiei INFOTAG.

***

Centrul de Informare ONU din cadrul Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova invită doritorii la Conferința Publică „Pentru că tinerii contează – alege o viață fără droguri”, dedicată Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă.

Ora 13.00, Sala de Lectură nr. 1, Centrul de Informare ONU, etajul II, blocul central,  str. 31 August 1989, nr. 78 „A”. 

***

Echipa Partidului Politic Voința Poporului din Republica Moldova va depune actele pentru înregistrare la Agenția Servicii Publice.

Ora 14.00, cu pornire de la adresa str. Eminescu nr. 63.

 

***

Agenția universitară a Francofoniei, în colaborare cu Universitatea Tehnică din Moldova, Pentalog, Asociația Națională a Companiilor din domeniul TIC și Institutul universitar de tehnologie din Rouen, Franța, lansează prima formare universitară francofonă cu prezență sporită în întreprindere în Republica Moldova.

Ora 15.00, sala Front End de la Tekwill, strada Studenților 9/11.

***

Cea mai mare asociație a femeilor de afaceri din Republica Moldova - AFAM, împreună cu Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi dezvoltare şi cu susţinerea Guvernului Suediei, organizează un eveniment dedicat performanței antreprenoriatului feminin.

Ora 18.00, Summit Events, str. Tighina 49/3.

(Editor L. Alcază) 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!