ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de joi, 31 mai 2018

18:30 | 30.05.2018 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Speakerul Andrian Candu va înmâna diploma Parlamentului Republicii Moldova elevei Liceului republican de muzică „Ciprian Porumbescu”, Catherine Caraman cu ocazia sfârșitului anului de studii și Ziua Internațională a Copilului, marcată la 1 iunie. Tânăra pianistă are 8 ani este laureată a peste 15 concursuri și festivaluri naționale și internaționale de pian din Moldova, România, Cipru, Rusia, Franța, Italia.

Ora 10.30, Parlamentul Republicii Moldova, et.2.

***

Parlamentul se va convoca în ședință plenară.

Ora 12.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Prim-ministrul Pavel Filip va prezida ședința Cabinetului de miniștri.

Ora 15.00, Casa Guvernului, intrarea de pe str. Bănulescu-Bodoni.

***

Curtea de Conturi a Republicii Moldova va audia Raportul auditului situațiilor financiare ale Consiliului pentru prevenirea și eliminarea discriminării și asigurarea egalității pe anul 2017.

Ora 10.00, Curtea de Conturi, bd. Ştefan cel Mare și Sfânt, 69, et. 4, bir. 404.

***

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală invită reprezentanții mass-media să participe la cel mai așteptat eveniment al mediului de afaceri autohton - “Gala Businessului Moldovenesc”.

Ora 17.00, Palatul Republicii, str. Maria Cibotari 16.

***

Primăria municipiului Chişinău, de comun cu Oficiul Stării Civile organizează celebrarea nunţilor de aur şi de diamant pentru 32 de  cupluri din capitală.

Ora 09.00, Oficiul Stării Civile, str. Maria Cebotari, 1.

***

Primăria Chișinău invită agenţii economici ce activează în municipiu în sfera comerţului la o masă rotundă cu tema: „Implementarea prevederilor Regulamentului de desfășurare a activității de comerț în municipiul Chișinău, aprobat prin decizia CMC nr. 10/2 din 09.10.2017”.

Ora 15.00, Sala Rotundă a Primăriei Chişinău.

***

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” invită la ceremonia de deschidere al celui de-al IV-lea Congres de Radiologie și Imagistică Medicală din Republica Moldova.

Ora 1700, Hotelul Radisson Blu, Sala de conferințe, str. Mitropolit Varlaam, 77.

***

Fundația ”Alături de Voi” România în parteneriat cu Organizația Keystone Moldova, invită la lansarea în R. Moldova a unui produs de antreprenoriat social – aplicația Wise.travel.

Ora 11.00, Keystone Moldova Training Center, str. Albișoara 42/1, of.2.

***

Un grup de personalități din domeniul culturii, științei, educației și sportului invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă: „În susținerea dlui Ion Ceban la funcția de primar general al municipiului Chișinău”.

Ora 13.00, Agenţia INFOTAG.

(Editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!