ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primul weekend din iunie va fi marcat de spectacole inedite

12:20 | 01.06.2018 Categorie: Cultură

Chişinău, 1 iun. /MOLDPRES/. Noi spectacole vor fi prezentate în perioada 2-3 iunie în teatrele din capitală, informează MOLDPRES.

Astfel, sâmbătă, 2 iunie, la ora 11.00, la Teatrul Republican de Păpuși ”Licurici” va fi jucat spectacolul ”Dârzul soldățel de plumb” de Hans Christian Andersen, la Teatrul Municipal ”Guguță” -  spectacolul ”Puișorul Cu-Cu-Liță” de Aurica Plăcintă, la Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A.P. Cehov” – spectacolul ”Cheburashka și circul” și la ora 12.00, la Teatrul Republican ”Luceafărul” – spectacolul ”În căutarea fericirii” de Mircea și Jana Grecu.

În aceeași zi, la ora 18.00, la Teatrul Național ”Mihai Eminescu” va avea loc spectacolul ”În ochii tăi fermecători…”  de Gib Mihăescu, la Teatrul ”De pe strada Trandafirilor” – spectacolul ”Levushka” de A. Kryma, la Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A.P. Cehov” – spectacolul ”Prins în Plasă” de R. Cuni, iar la ora 18.30, la Teatrul Național ”Satiricus I.L. Caragiale” – spectacolul ”Nunta” de A. P. Cehov și la Teatrul Național ”Eugene Ionesco” – spectacolul ”Oscar și tanti Roz” de Eric-Emmanuel Schmitt.

Duminică, 3 iunie, la ora 11.00, la Teatrul Republican de Păpuși ”Licurici” va fi jucat spectacolul ”Prințesa vrăjită” de Ladislav Dvorsky,  la Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A.P. Cehov” – spectacolul ”Cheburashka și circul” și la ora 12.00, la Teatrul Republican ”Luceafărul” – spectacolul ”În căutarea fericirii” de Mircea și Jana Grecu.

Tot duminică, la ora 17.00, Teatrul Național de Operă și Balet ”Maria Bieșu” va prezenta spectacolul ”Madama Butterfly”, operă în trei acte de Giacomo Puccini.

În aceeași zi, la ora 18.00, la Teatrul Național ”Mihai Eminescu” va avea loc spectacolul ”Steaua fără nume” de Mihail Sebastian, la Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A.P. Cehov” – spectacolul ”Să-l uit de Herostratus” de Grigori Gorin, iar la ora 18.30 – la Teatrul Național ”Satiricus I.L. Caragiale” – spectacolul ”Hamlet, cursa de șoareci”  după W. Shakespeare și la Teatrul Național ”Eugene Ionesco” – spectacolul  ”Iubirea la proști” de Francis Veber.

(Reporter N. Roibu, editor A. Răileanu)

img18004613

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!