ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Candidatul PSRM Ion Ceban a îndemnat chişinăuienii să voteze pentru un primar care se va ocupa de oraş

11:20 | 03.06.2018 Categorie: Politică

Chişinău, 3 iun. /MOLDPRES/. Candidatul din partea Partidului Politic ”Partidul Socialiștilor din Republica Moldova” la funcţia de primar al capitalei, Ion Ceban, şi-a exercitat dreptul la vot şi a îndemnat chişinăuienii să participe activ la scrutin. "Dacă vrei să schimbi ceva trebuie să ieşi la vot. Un primar nu trebuie să se ocupe de ideologii, dar să facă drumuri", a declarat Ceban, comunică MOLDPRES.

Candidatul la fotoliul de primar al municipiului Chişinău a venit la urne împreună cu soţia şi copiii, după ce a participat la slujba de la biserică oficiată în cinstea Împăraţilor Constantin şi Elena.
 
El a îndemnat locuitorii capitalei să își exercite dreptul al vot, pentru că doar prin vot pot fi schimbate lucrurile şi a spus că în cazul în care va fi ales în funcţia de primar, va duce la îndeplinire promisiunile făcute în campania electorală.

Ion Ceban a specificat că va monitoriza desfășurarea alegerilor și primele rezultate de la sediul partidului.

Ion Ceban este născut la 30 iunie 1980, în Chişinău, este căsătorit şi are doi copii. Pe parcursul ultimilor ani a activat în calitate de consilier în cadrul Consiliului municipal Chişinău. Anterior a deţinut mai multe posturi, printre care cel de viceministru al Educaţiei, Tineretului şi Sportului.

(Reporter A. Zara, editor L. Alcază)

img18004643

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!