ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de marți, 5 iunie 2018

18:08 | 04.06.2018 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Prim-ministrul Pavel Filip va prezida ședința Cabinetului de miniștri.

Ora 15.00, Casa Guvernului, intrarea de pe str. Bănulescu-Bodoni.

***

Consiliul Concurenţei anunță evenimentul de lansare a Raportului de activitate al Consiliului Concurenței pentru anul 2017.

Ora 10.00, Consiliul Concurenței, sala de conferințe, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 73/1.

***

Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) și Coaliția Civică pentru Alegeri Libere și Corecte invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Lansarea raportului final de monitorizare a mass-mediei în campania electorală pentru turul II al alegerilor locale noi din 3 iunie 2018”.

Ora 10.00, Agenția de presă IPN, Casa Presei, str. Pușkin 22, of. 446.

***

Deputatul din pretinsul soviet suprem al regiunii transnistrene, Oleg Horjan, invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă: „Încălcările masive ale drepturilor omului în regiunea transnistreană”.

Ora 11.00, Agenţia INFOTAG.

2. MISIUNI MOLDOVENEȘTI ÎN STRĂINĂTATE

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, participă în perioada 4 – 7 iunie curent la cea de-a 65-a sesiune a Consiliului Conferinţei Naţiunilor Unite pentru Comerţ şi Dezvoltare (UNCTAD), care se desfășoară în orașul Geneva.

(Editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!