ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

PDM își asumă menținerea cursului pro-occidental al Moldovei

10:29 | 06.06.2018 Categorie: Politică

Chişinău, 6 iun. /MOLDPRES/. Partidul Democrat din Moldova (PDM) își asumă menținerea cursului pro-occidental al Moldovei. Declaraţia a fost făcută de președintele democrat, Vlad Plahotniuc, în cadrul unei întâlniri în SUA cu congresmanul de Texas, Ted Poe, comunică MOLDPRES.

În cadrul întrevederii, cei doi au discutat subiecte ce ţin de situaţia economică din Republica Moldova şi reformele realizate în ultima perioadă.

“Am vorbit și despre problema transnistreană dar și despre necesitatea luptei cu propaganda provenită din Rusia. Un alt subiect a ţinut de consolidarea securității noastre energetice”, a afirmat Plahotniuc.

La rândul său, congresmanul Ted Poe a apreciat progresele Moldovei din ultima perioadă, a subliniat importanța menținerii drumului occidental al țării și a reafirmat suportul său pentru dezvoltarea în continuare a relațiilor dintre Statele Unite ale Americii și Republica Moldova.

La întâlnirea cu oficialul american, președintele democraților a fost însoțit de vicepreședinții PDM Andrian Candu și Vlad Cebotari. 

(Reporter A. Zara, editor L. Alcază)

img18004751

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!