ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ion Ceban şi-a dat demisia din funcţia de secretar şi purtător de cuvânt al şefului statului

12:42 | 06.06.2018 Categorie: Politică

Chişinău, 6 iun. /MOLDPRES/. Socialistul Ion Ceban a anunţat astăzi că şi-a dat demisia din funcţia de secretar şi purtător de cuvânt al Preşedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, comunică MOLDPRES.

În cadrul unei conferinţe de presă, Ion Ceban a specificat că decizia a luat-o în urma mai multor discuţii cu şeful statului şi a menționat că în viitor se va dedica exclusiv activităţii în cadrul primăriei capitalei.

"Începând cu ziua de luni, de la ora 8:00, mă găsiţi în fiecare zi, inclusiv în weekend-uri, la Primărie. O să primesc cetăţeni, o să lucrez asupra proiectelor municipalităţii şi o să mă dedic în totalitate activităţilor legate de Chişinău”, a spus Ceban.

El a adăugat că formaţiunea pe care o conduce în consiliul municipal va susţine iniţiativele bune care vor veni în primăria capitalei. ”Vă dau garanţie că socialiştii nu vor bloca absolut nimic în primărie. Vom susţine toate iniţiativele bune care vor veni de la noul primar", a opinat Ceban.

Socialistul a menţionat că va solicita chiar astăzi consiliului municipal să se întrunească în şedinţă pentru a opera modificările necesare în proiectul bugetului municipal. De asemenea, Ceban a spus că va prezenta membrilor CMC trei proiecte ce ţin de oferirea unor ajutoare materiale cadrelor didactice şi educatorilor.

(Reporter A. Zara, editor L. Alcază)

img18004761

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!