ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de joi, 7 iunie 2018

18:24 | 06.06.2018 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Comisia economie, buget și finanțe se va convoca în ședință.

Ora 9.00, biroul 114, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Parlamentul se va convoca în ședință plenară.

Ora 10.00, Parlamentul Republicii Moldova. 

***

Prim-ministrul Pavel Filip va participa la adunarea Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova, organizată cu prilejul Zilei sindicalistului.

Ora 11.00, str. 31 August 1989, 129, Casa sindicatelor, sala de ședințe, et. 1.

***

Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare, în cooperare cu Banca Europeană de Investiții, va organiza o dezbatere la tema managementului deșeurilor solide. Dezbaterile sunt organizate în cadrul Săptămânii Europene pentru Energie Durabilă.

Orele 17.00-18.00, Spațiul public amenajat în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt” (vreme favorabilă) sau Le Roi Business Centre, Sfatul Țării 29, sala de conferințe PNUD, etajul trei (vreme ploioasă).

***

Fiodor Ghelici, președintele Asociației obștești „Moldova mea”, invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Corupția și criminalitatea în poliție înflorește! Polițistul corupt a sustras de la voluntar banii destinați unei bătrâne bolnave și bătrâne”.

Ora 13.00, sala de conferințe a Agenției de presă IPN, Casa Presei, str. Pușkin 22, of. 446.

***

Presa este invitată la Design Talks - eveniment marca Moldavian Design Week, organizat în premieră în țara noastră.

Ora 18.30, Tekwill, str. Studenților 9/11.

2. MISIUNI MOLDOVENEȘTI ÎN STRĂINĂTATE

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, participă în perioada 4–7 iunie la cea de-a 65-a sesiune a Consiliului Conferinţei Naţiunilor Unite pentru Comerţ şi Dezvoltare, care se desfășoară în orașul Geneva.

(Editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!