ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Locuitorii din Cimişlia îşi vor putea perfecta mai uşor actele

09:31 | 08.06.2018 Categorie: Regiuni

Chişinău, 8 iun. /MOLDPRES/. Locuitorii oraşului Cimişlia îşi vor putea perfecta mai uşor actele, după ce în această localitate a fost deschis un nou centrul multifuncţional al Agenţiei Servicii Publice, comunică MOLDPRES.

Datorită noului centru, 49 de mii de locuitori ai raionului Cimișlia vor avea acces la servicii publice calitative de evidență și documentare a populației, înregistrare și licențiere a unităților de drept, înregistrare și evaluare a bunurilor imobile. Cetățenii vor fi deserviți de 17 operatori, iar înregistrarea solicitanților se va face prin sistemul electronic automatizat „Rând electronic”.

În cadrul evenimentului de inaugurare a noului centru multifuncţional a avut loc şi înmânarea festivă a buletinelor de identitate elevilor cu vârsta de peste 16 ani. Acţiunea este parte a unei campanii a Agenţiei Servicii Publice ce are scopul de a asigura absolvenţii instituţiilor de învăţământ preuniversitar cu acte de identitate.

(Reporter A. Zara, editor L. Alcază)

img18004835

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!