ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru zilele de sâmbătă-luni, 9-11 iunie 2018

18:08 | 08.06.2018 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Sâmbătă, 9 iunie

Biblioteca Națională pentru Copii „Ion Creangă”, cu susținerea programului Novateca, reunește echipele de robotică din biblioteci la cea de-a 2-a ediție a competiției Robo Liga Bibliotecilor!

Ora 8.30, str. Șciusev 65, intrare din str. Pușkin.

***

Asociația obștească „Casa de acasă” invită la Vadul-Rașcov, raionul Șoldănești, în satul de baștină al marelui poet Dumitru Matcovschi, unde va avea loc festivalul „Paromul cultural Rașcov – Vadul-Rașcov”.

Pentru reprezentanții media va fi oferit transport, care va porni spre satul Vadul-Rașcov la ora 8.40, din fața clădirii Le Roi, str. Sfatul Țării 29.

***

La Chișinău va fi organizat Târgul ONG-urilor, desfășurat în cadrul Programului Parteneriate pentru o Societate Civilă Durabilă în Moldova, implementat de FHI 360 și susținut de Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională.

Ora 11.00, „Grădina Publică Ștefan cel Mare și Sfânt” din Chișinău.

***

”Grădina Publică Ștefan cel Mare și Sfânt” va găzdui festivalul SUN Dă-I Fest, care încheie Săptămâna Europeană a Energiei Durabile în Republica Moldova, desfășurată în perioada 4-10 iunie.

Orele 12.00- 21.00.

Duminică, 10 iunie

În Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău va fi organizat un „maraton” de acțiuni de sensibilizare și conștientizare a consecințelor traficului de ființe umane.

Orele 10.00-15.00.

Luni, 11 iunie

Primarul general interimar al Chişinăului, Ruslan Codreanu, convoacă şedinţa operativă a serviciilor municipale.

Ora 8.30, Sala Rotundă a Primăriei.

(Editor L. Alcază) 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!