ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa Sheriff a surclasat-o, în deplasare, pe concitadina Dinamo-Auto

10:32 | 11.06.2018 Categorie: Sport

Chişinău, 11 iun. /MOLDPRES/. Liderul campionatului naţional de fotbal Sheriff Tiraspol a surclasat-o, în etapa a 11-ea, cu scorul 5-0, în deplasare, pe concitadina Dinamo-Auto Tiraspol, relatează MOLDPRES.

Golurile au fost marcate de Oancea (41), Damaşcan (44, 59), De Noijer 46), Rodrigues (57).

Acesta a fost debutul la conducerea echipei a tehnicianului croat Goran Sablic. „Esenţialul a fost nu scorul înregistrat, ci victoria repurtată, care era foarte necesară pentru a ridica moralul echipei după ce în două partide precedente a obţinut doar un punct. Trebuie să muncim, însă, şi mai mult la antrenamente asupra intensificării ritmului de joc, vitezei de execuţie”, a declarat la conferinţa  de presă de la finele întâlnirii noul tehnician al formaţiei.

În celelalte meciuri ale etapei au fost înregistrate următoarele rezultate:  Speranţa Nisporeni – Zimbru Chişinău 1-1, Zaria Bălţi – Petrocub Hânceşti 1-2, Sfântul Gheorghe Suruceni – Milsami Orhei 0-1.

Clasamentul campionatului este condus de Sheriff, care totalizează 23 de puncte. Urmează, în ordine, Milsami (20 de puncte), Petrocub (14 p.), Dinamo-Auto, Sfântul Gheorghe, Speranţa – toate câte 10 puncte, Zimbru (9 p.), Zaria (8 p.).

 (Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)